Geen producten (0)

Tassen die je tegenkomt op straat

Tassen die je tegenkomt op straat
Het bekijken van handtassenen observaties over het dragen    dagelijkseleven  met veel indrukken  aangaande de uiterlijk hedendraag methode kleur gebruik  , soorten tassen

schitterende tassen uit het in onze winkelstraat

mooie tassen uit het om ons heen

 
we zijn een halve week in Duitsland op een hollydayresort, daar kreeg ik het idee om te bedenkenwat mannen en vrouwen dragen aan merken tassen .
ik wil graag bedenkenwelk type persoon welke tas gebruikt, welke vrouw welk soort tas gebruikt
 
ik laat u wat foto's zien uit mijn onderzoek , die ik heb geschoten tijdens ons midweekje weg op het wolf en adelaars park , binnen korte tijd publiceer ik alle beelden op mijn site

2 tassen

 
Welkehand tassenkom je tegen
 

 

We waren een midweek op vakantie in Germany in een bungalow park, daar kreeg ik het idee om eens te kijken wat mannen en vrouwen dragen aan tassen .
ik inventariseer het gebruik van de tas door welk dame , welk man gebruikt welke tas
Het zou verrassend zijn een modetrendof type kan zienaangaande het type mensleeftijd  en uiterlijk.
past het model bij de man ? , hoe wordt de tas gedragen ? .hoe wordt de tas neergezetop een terrasof op een bankje gaan zitten in het park ?
ik heb ondervondendat iedereen de tas weer andersgebruikt , anders neerzet of op andere positie op het lijf hangt .   grappig was om waar te nemenwaar en hoe men een tas neerzet als men uitrust of op een terras gaat zitten , ik bemerkte tassen op de vloeraan de leuning van de stoel , geplaats op een gebruiks voorwerp, op de boven benenmaar eigenlijk niemand laat de tas op dezelfde manier hangen als in een actieve situatie.
Hoe jong een persoon is is van invloed hoe men de tas gebruikt, dames gebruiken de tas weer op een andere manier dan mannen , kinderen gaan ook weer anders met een tas om.
 
Heel leuk was een schoolreisje met jonge mensenwaarvan iedereen een ander soort rugtas had
onder het ravotten in de speeltoestellen kon je alle modellen zien staanhet leken wel verschillende schilderijengroepsgewijs in de speeltuin ,opgehangen aan objecten , hangend aan objecten was het een kleur rijke massa
Ook de fotograaf van het gezelschap bezat een camera tas waar hij erg zuinig en voorzichtig mee omsprongwat ik geobserveerd had was het een zeer goed geordendeman die zuinig  was op zijn spullen , alles werd voorzichtig uit een originele verpakking gehaald en gingen weer netjes terug in de tas .
Ook zag je bij de begeleiding verschillende tassen, het grappige was om te bekijken de modellen van jonge kinderenmeestal erg kleur rijk zijnen van volwassen mensen vaak egaler of effen van kleur.
We gingen wandelen in een attractie van wolven en adelaars daar waren roofvogel experts die ook een klein type tas gebruiken om lokaas in te stoppen, dit is een veelal gebruikte buidel door roofvogel kenners en zijn aangepast aan deze bezigheid en ontstonden tijdens de tijden van de ridders
 
 
schoudertas

 

Op onze vakantie bestemming was een zwembad ook op het zwembad was het gebruik van een tas weer anders in de meeste gevallen groter de rugzak werd het meest gebruikt
Ik heb nu dus een nieuwe hobby bij tassen onderzoek en is een grappige hobby , ik probeer onopvallend foto's te maken van de tas , als ik weer naar huis ben teruggegaanen de beelden onder de loep neemondervind je over het algemeen nog meer dingen over de persoon en de behandeling van de tas , ik stel mezelf wel eens de vraag welke voorwerpen de tas bevat maar met die vraag ga ik niemand lastigvallen .
Ik ben van plan er een leuke studie van maken Als het mogelijk is wil ik graag tassen onderzoek doen en ga ik mijn bevindingen in mij webwinkel publiceren op mijn web blog op www.modetotaal.com , het zou leuk zijn als er mensen zijn die ondervindingenen publicaties in mijn web blog te zetten en mogelijk met foto en verhaal , misschien gaat het wel uitgroeien tot de tassenspot club van Nederland dat zou wel leuk zijn.
ik bezit een tablet en een telefoon van hetzelfde merk ik wil onderzoeken of ik kan schrijven in mijn ifoon ter plaatse en verder kan bewerken op mijn ipad zo maak je steeds vaker gebruik van de gemakken van deze eeuw

 

 

tas op de rug

Vandaag naar bad munstereifel geweest , een stad uit de middeleeuwen in de vulkaan streek met een oud paleis en allemaal typische Duitse huizen uit de middeleeuwen in die stad ben ik weer op onderzoek uit gegaan ook heb ik in de winkels gekeken naar het aanbod van tassen .  , en het gebruik ervan op straat .
Wat een soorten en maten kom je tegen en vele modellen je ziet vrij weinig tassen die echt passen bij de kleding , hoe men de tas gebruiktis op vele manieren en de plaats waar de tas wordt neergezet verschilt ook wel maar niet zoveel .
wat ik ontdekte was dat de meeste personenop de stoelde tas op hun benen plaatsener zijn maar weinig mensenpositioneert de tas op de tegels , ik heb opgemerkt als het een bankje betreft  wat ze in gebruik nemen de tas naast zich wordt gezet.
Ook kwam ik wel mannen tegen met verschillende tassen , over het algemeen gebruikten ze een rugzak
In de stad werden in de winkels verschillende tassen aangeboden in allerlei soorten winkelsniet alleen in de fashion storesals mede in verschillende andere winkels zoals toeristische winkels
toen we voedsel gingen nuttigen en de handen niet meer vrij had om te fotograferen kwamen de mooiste tassen langs pppffff ook een dame met een mega grote tasdie op het gezicht nog kleiner leekals ook wat jongens met best leuke tassen .
 
 
man met tas

zoals u begrijpt dat ik een passie heb in tassen voor iedereen omdat ik ze zelf creer in mijn kleding atelier, het is heel interesant om het gebruik van de tas te bestuderen , voor al uw tassen sta ik voor u klaar in mijn webwinkel eventueel maak ik er 1 op maat voor u maak zelf mooie composities in kleur en model en vertel me uw wensen we kunnen wel stellen dat een damestas belangrijk is in ons leven


neem eens de tijd om eens rond te kijken in mijn internet winkel om een bijzondere tas te bestellen wij geven een ruime garantie

 
 
 
 
 
Groeten
 
Lucy van Dijk

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.