Geen producten (0)

De mode door de jaren heen

De mode door de jaren heen

 

, "wanneer de eerste mens, in Eden of in de wereld, bedekt zijn lichaam met bladeren of later met een huid van een proefdier, de mode-industrie werd opgericht op dat moment. Hoewel we zijn niet vertrouwd met de stijl en de kledij van die tijd totdat de oude beschavingen paar visuals bewaard in de soliditeit van rotsen, door middel van grotschilderingen en door rock-cut sculpturen.

 jurken

Terracotta beeldjes van de oudste leeftijd van Harappa Toon interessante hoofdtooien die kunnen worden vergeleken met een moderne kapsel met een zware look. Het meisje van de dansen van Mohenjo Daro met armbanden in haar armen niet achterloopt op welke wijze dan ook beeldhouwen van elke leeftijd. Terwijl niemand de allure en glamour van Cleopatra ontkennen kan; een vrouw met fantastische politieke vaardigheden en een lange neus, die vervaardigd van vele mode stijlen van sieraden tot outfits van de uitzonderlijk verbazingwekkend Egyptische Rijk van schaar.

 

Maar mode is niet alleen gekoppeld aan vrouwen altijd! In de oudheid van Cleopatra droeg schaar altijd kleren die Koninklijke, duur, stilistische, aantrekkelijk en speciale waren. Op de dezelfde Egyptische bodem waren de farao's nooit achter. De briljante bijbelse karakter van Mozes, als genomen als een Egyptische Prins, was altijd een gespeeld, in verhalen en later in films, in een charismatische outfit.

 tassen met ritsen

Terwijl in de Western opgenomen in de hele wereld, de Grieken en Romeinen niet alleen hoge normen in kunst, architectuur, en oorlogvoering gemarkeerd, maar hun unieke en uitgebreide concepten van een perfecte en goddelijke menselijk lichaam, met name van mannen, de aantrekkelijke leger uniformen en Hof-draagt gesteund.

 

De bovennatuurlijke tekens van illustere Grieks, Egyptisch en Indische mythologieën verstrekten buitengewone waaier van kleding; goed bewaard gebleven in de vorm van schilder- en beeldhouwkunst.

 

Deze oude modellen zijn nog steeds de grootste bronnen van inspiratie voor hedendaagse mode-ontwerpers en de oorsprong van de geëvolueerde vorm van culturele tendensen zegevierde over continenten uit Australië naar Amerika en van Azië naar Afrika.

 

Culturele invloeden zijn sterker als we kijken naar het economische aspect van de mode-industrie. Bedrijfsbehoeften markt waar het frisse ideeën en producten in elke nieuwe dag kan voorstellen. Hoewel in dit mondiale tijdperk, is acculturatie is erg veel op. Maar zelfs dan zijn er vele culturele aspecten die kunnen aanzetten tot of bepaalde rages belemmeren. Een kleurrijke bikini is een fantastische mode markt item in westelijke of seculiere en moderne culturen, maar het is bijna een taboe in sommige rigide en fundamentele gebieden. In tegenstelling tot dat een sluier is populair in fundamentele landen, maar heeft geen markt in seculiere of moderne wereld. Echter, zo veel inhoud modeartikelen kon krijgen de status van interculturele ambitie. met name in ornamenten is er niet veel verschil over de hele wereld met uitzondering van weinig diversiteit in vorm, materiaal en stijl. Oorbellen, armbanden, Hangers, armbanden en ringen zijn altijd en overal, in de mode sinds leeftijden met grote markt bereik in alle samenlevingen en culturen.

 armband

Op individueel niveau is mode niet alleen een eenvoudig woord of een ongecompliceerde houding, of zelfs een overweldigend verlangen. Mode is een veelsoortige dogma die een persoon in menig opzicht beïnvloeden.

 

"" Als proces het heeft [mode] opgelopen door sommige complexe samenvoeging van inspiratie, imitatie en institutionalisering, die allemaal lijken noodzakelijk, hoewel de aard en de mate van hun fusie is, zoals we uit de mode geschiedenis, heel variabel afleiden kunnen."" (Fred Davis. Mode, cultuur en identiteit. P. 123)

 

Dus, de veelzijdige opneming van de mode, waar het dwingen van een individu op hetzelfde moment, het institutionaliseren zelf ook op veel gronden. Deze institutionalisering is niet alleen op de academische niveau, maar ook vanwege haar capaciteit voor het aanhouden van een individu, de samenleving, of zelfs de hele wereld heeft gemaakt een enorme markt voor investeerders.

 

deze functie heeft gemaakt mode, in de afgelopen decennia, een industrie met hele kleine voor bulk product mogelijkheid dat over de hele wereld kan worden verhandeld. Het trok vele zakelijke magnaten en groepen van enteprise outfits te investeren in de mode-industrie, of op het etiket van sommige van hun producten als mode-producten. Dit concept in het begin onder de kleding merk maar al snel na, omvatte het elke nut van het dagelijks leven. Van oorbellen te Hangers, van horloges glazen, van schoenen tot portefeuilles, van parfums op kapsels, was alles geproduceerd en in de handel gebracht, geëxporteerd en geïmporteerd op zo'n grote schaal dat het in feite beïnvloed de economie van verschillende landen. Afgezien van de individuele mode, badkameraccessoires, keuken, slaapkamer en badkamer d & eacute; heb cor, landschapsarchitectuur van tuinen en gazons, meubilair, auto's, elektronica of zelfs taal accenten, alles onder de brede term van de mode. Producten singulier en merken collectief hielp en gepolijst levensstijl over de continenten. Dus, onvermijdelijk mode markt kreeg vitaliteit.

 tas met peruaans textiel

Ondanks kwaliteit zijn comfort en duurzaamheid de exclusiviteit van een product en haar luxe look de redenen die produceren ruimte voor een product op de markt worden gebracht. Dat is dat het marktbeleid van bijna elke modebedrijf draait rond deze functies.

 

Tegelijkertijd, hebben de marketing en de beschikbaarheid van verschillende producten opgebouwd de zakelijke vrienden gevoel van selectie en blootstelling met een vergelijkende koopkracht. Mode is niet altijd merk bewuste; het is gebaseerd ook item. Ergens, kan de noodzaak voor een bepaald item dwingen ons om te gaan uiterst het merk-bereik en selecteer iets minder populair. Dit is een uitdaging die alle van de alom bekende merken hebben te maken met. Ian Griffiths en Nicola White, in hun bewerkte werk: The Fashion Business - theorie, praktijk, Image, commentaar op onderwerp winkelen als:

 

"" Item winkelen is nog steeds zeer veel deel van ons leven, maar marktverzadiging heeft zijn tol en vervanging aankopen van kernproduct blijven dalen. Toegevoegd aan dit is het veranderende Profiel van de klant, die, door middel van constante blootstelling, wordt steeds meer vertrouwen in het mengen van producten, wijzer, meer scherpzinnig en bijgevolg waarschijnlijk minder merk loyaal. ""

 

De tevredenheid van de klant is van vitaal belang in de mode-industrie; het wordt bereikt doordat klant nodige voor een opkomend product door middel van reclame, of door hem wat hij is streven naar. De voormalige veroorzaakt de creatieve en ontwerpafdeling te experimenteren met nieuwe concepten en vormen terwijl de laatste gedwongen de productie kwaliteit gecontroleerd met onderhouden normen.

 jeans

Hedendaagse mode is snelle, korte woonde, meer corporate in haar structuur, en psychologische dan ooit tevoren. Als gevolg van betere en snelle bronnen voor communicatie en informatie, de internationale of externe markten openstaan voor elke modebedrijf om zaken te doen, multinationale organisaties kunnen worden gevonden met selectie van producten in alle continenten met complex netwerk en passende marketing beleid volgens de socio-culturele behoeften van een bepaald land. vooral wanneer we over de couture en cosmetica praten, worden hedendaagse trends steeds meer en meer interculturele toe te schrijven aan kijkers van verschillende mode-kanalen op TV. Dit is veel sneller bron dan de gedrukte media. Dus, zijn de vaardigheden en concepten ook overschrijding van de geografische en ideologische grenzen van alternatieve delen van de wereld ongeacht etnische starheid en conventionalism. Dat is één reden dat mode wordt ook beschouwd als de reflectie van de vooruitgang in sommige ontwikkelingslanden. Fred Divis beschreven kleding als visuele metafoor in zijn compilatie; Mode, cultuur en identiteit:

 

"" Als visuele metafoor de kleding die is jurk (men moet misschien onderscheiden tussen de twee) is kan communiceren veel dingen met inbegrip van iets als subtiele, bijvoorbeeld als de drager reflexieve bewustzijn...""

 

Dit is wat heeft mode enteprise outfits verantwoordelijk ziekenverpleger business partner op dezelfde tijd, toen ze dachten winstgevend te zijn. U vindt gezinsvriendelijk beleid van dergelijke enteprise outfits tegenover haar werknemers, leveranciers en klanten. Samen met de reclamecampagnes, Fashion weken met nieuwe ontwerpen en kleuren, dienen bovendien om nieuwe concepten te promoten. Deze mode weken niet alleen weergeven een scala van nieuwe producten, maar ook dienen om te communiceren met het publiek visueel. Jurken en toebehoren gedragen door modellen doen catwalk, zijn meer levendige en boeiende dan de loutere weergave op mannequins. Normaal gesproken met een bereik van herfst, lente, zomer en winter collectie, Fashion weken marktvraag stimuleren en bevorderen de geassocieerde bedrijven evenals. Modeshows nu geworden culturele evenementen die gelukkig worden gesponsord door het bedrijfsleven.

 

Op moderne dag modebedrijven, er is een onderliggende en langdurige inzet voor ethische handel, gebaseerd op de overtuiging, dat bedrijf zowel winstgevend en verantwoordelijk kan zijn. Dus, modebedrijven geloven dat opbouwen van zinvolle lange termijn relaties met medewerkers, leveranciers en Gemeenschappen is goede bedrijfspraktijken voor hen en is wat de zakelijke partners verwacht populaire merken. Dit is, en altijd is geweest, het grondbeginsel van verschillende merken als Corporate-sociale verantwoordelijkheid.

 

Mode is niet alleen een fenomeen voor luxe leven, maar dit idee gaat met de mensheid zo goed. Ware betekenis van de mode is te leven bij gemak zetten en te vergemakkelijken van de mensheid met zijn respectieve leven stijl. Dat is waarom, moderne mode enteprise outfits zijn bewuste voor het feit ondersteunende bijzondere mensen van de samenleving met speciale behoeften. Dit verschijnsel wordt veroorzaakt door mode te ontvankelijk naar bijzondere mensen.

 

Daarom, de markt en de eisen kunnen verschillen van Gemeenschap tot Gemeenschap. Bijvoorbeeld, het bereik verschillende kan krijgen in een winkel in Londen in ronde omhoog met de verscheidenheid in een winkel Singapore of China. Geen twijfel, in de moderne wereld, 'East meets West' maar klimaat, de cultuur, de sociologie en psychologische behoeften kunnen dwingen mode-ontwerpers en enteprise outfits te verstrekken een grote doek voor de diversiteit van klanten wereldwijd. Maar er enkele items die groenblijvend zijn zijn. Jeans en tassen zijn dergelijke grondstoffen die zijn altijd in de vraag en vragen om de nieuwste stijlen en comfort op hetzelfde moment.

 

Hedendaagse mode is global, mens, cultuur en maatschappij vriendelijk. Aan de ene kant benadrukt het collectieve psychologie en de ontwikkeling van een samenleving, en aan de andere kant, behandelt het de individuele eisen van klantenservice. Gezonde trends, evenwichtige leven en bezige levensstijl zijn, wat de moderne mode enteprise outfits moeten diep nadenken over. het is niet meer een kwestie van kijken goed en aantrekkelijk, ware mode en accessoires join comfort en tendens samen. Modebedrijven zijn een of andere manier, instituten die zijn de vormgeving van gedrag, psychologie en gezonde en innovatieve denken zijn geworden. Het concept van wordt versoepeld en anderen ook maken door het dragen van goed kijken, comfortabel, trendy en in het oog springende outfits in rustgevende of energetische kleuren, is de volgorde van de moderne dag.

 

"" De belemmeringen voor de erkenning die zij [elementen] rukten een extra impuls geven aan het proces van de erkenning en ons een genoegen verhogen door een keten van moeilijkheden moeten worden overwonnen te verstrekken.""

< br >(Carl Thurston. De structuur van Art.p 39)

                 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.