Geen producten (0)

Tips voor heren om lingerie te kopen voor hun partner

Tips voor heren om lingerie te kopen voor hun partner

Follow my blog with Bloglovin

" Sexy Lingerie kopen Tips For Men " , " Mannen moeten lingerie kopen voor de vrouwen in hun leven . Dat gezegd hebbende is er een groeiende behoefte aan informatie om te helpen mensen kiezen voor de lingerie appropriiate voor hun vrouwen en vriendinnen , zoals soms het kopen is een geschenk voor een speciale gelegenheid . speciale gelegenheden zoals een huwelijksreis , verjaardag of vakantie zijn een uitstekende reden om te kopen en te dragen lingerie . Relaties zijn vandaag misschien geen ingewikkelde meer dan in het verleden , maar het is duidelijk dat lingerie groeit in populariteit beacuse van een aantal factoren . Speciale gelegenheden kan een geliefde terug van een tour of duty of een weekendje weg zijn. Ongeacht de reden voor het kopen van lingerie , zowel mannen als vrouwen zijn soms teleurgesteld als de lingerie is niet geschikt voor de vrouw die om het te dragen , of het ergste van alles , het doet niet eens fit . tegenstelling tot bloemen , sieraden of diner en een film , lingerie moet passen , en als dat niet gebeurt , kan het effect op de avond dramatisch zijn .

Als vrouwen uiten zich in de kleding die ze dragen , lingerie is een belangrijke kleding lijn die vrouwen dragen in intieme settings , samen met steeds meer als bovenkleding . Mannen zijn vaak verlegen om onze lingerie winkel in te voeren . Volwassen mannen worden gereduceerd tot kabbelende en stotteren wanneer zij worden geconfronteerd met het vooruitzicht van het praten met een andere vrouw over hun vrouwen of vriendinnen onderkleding . Ik zie het keer op keer waar een man komt om lingerie te kopen en is zichtbaar nerveus . Enthousiast over het concept van het kopen van zijn vrouw of vriendin lingerie , komt hij oog in oog met een vrouw die hem is het stellen van vragen is hij vaak ziek is open voor het idee van antwoord .
sexy lingerie
Terwijl de aankoop van lingerie op het web is een stuk makkelijker voor mannen als gevolg van de anonimiteit factor , de problemen van de aankoop van de perfecte lingerie voor de vrouw die om het te dragen , en het verkrijgen van de juiste maten nog steeds. De meeste vrouwen houden van lingerie , maar velen niet de gedachte van het hebben om te dragen wat hun man of vriend kiest genieten . Wanneer vrouwen de terugkeer van de lingerie soms toegeven dat ze het was de verkeerde maat of hun echtgenoot moet hem hebben gekocht voor zichzelf als de vrouw het kledingstuk nooit zou hebben gekocht . Mannen moeten wat hulp in hoe je de juiste lingerie te kopen voor de vrouw en gelegenheid. Het is begrijpelijk dat veel mannen graag vrouwen in lingerie te zien , maar ze moeten zich richten op de vrouw die zij kopen het voor , en hoe het eruit zal zien op haar , samen met hoe het maakt haar het gevoel .
lingerie
Mensen weten wat ze willen, maar dat wil niet altijd vertalen naar de vrouwen in hun leven . Veel mannen maken de beslissing van wat hun vrouw of vriendin fantastisch zal uitzien in is als gevolg van een van televisieprogramma's of films . Hoewel er niets mis mee , kan niet leiden tot de vrouw in zijn leven gelukkig met de keuze . Mannen moeten denken voordat ze kopen lingerie voor de speciale vrouw in hun leven . Veel mannen doe mee aan onze winkel en klagen dat hun vrouwen of vriendinnen niet de lingerie die ze kopen dragen . Dit is het gevolg op zijn minst voor een deel aan de mogelijkheid de lingerie is gekocht om een ​​man de fantasie te vervullen zonder rekening te houden van de vrouw die aan de outfit . Een echt meisje dat enige bezorgdheid over zulke dingen als bescheidenheid of afbeelding haar lichaam kan hebben Betekent dit dat mannen zijn onbezonnen bij de aankoop van lingerie? Ja, soms zijn ze als ze meestal kopen wat ze willen , het negeren van wat de vrouw mag graag of willen dragen . Lingerie , in tegenstelling tot bovenkleding doet weinig tot niets aan het lichaam onvolkomenheden te verbergen , echt of ingebeeld , en kleine wonder een vrouw weigert om iets dat maakt haar blik of een slecht gevoel over zichzelf te dragen.
dames ondergoed
de aanschaf van een vrouw lingerie is niet anders dan de aankoop van een gift . Het geven van nadenken over de aankoop voor het feit zal de kans dat de lingerie wordt gedragen en gewaardeerd te verbeteren. Wanneer het kopen van een andere persoon een geschenk moet men rekening houden met een aantal factoren . Overweeg precies wie het is die u koopt deze gift voor . Is het cadeau voor haar is, of is voor mij? Een goed cadeau is er een die de ontvanger rekening houdt , niet alleen wat je zou willen. Maar het is niet alleen het nemen van haar gevoelens te houden , maar weten haar persoonlijke smaak en attributen evenals haar lengte, gewicht of preferente kleuren kunnen het begin van een geschenk dat niet wordt gedragen of gewaardeerd . Is het waar dat het is de gedachte die telt ? Natuurlijk niet ! Als er geen of zeer weinig aandacht in de aankoop van lingerie te zetten, dan is het misschien de gedachte die telt , en eigenlijk geldt voor heel weinig . De gedachte van het geven van een vrouw een intieme geschenk van lingerie die haar lichaam blootstelt en het is de verkeerde maat , te onthullen voor de vrouw gevoel van bescheidenheid , of de verkeerde kleur kan beledigend zijn.
dames kousen
dit artikel is eigenlijk alleen maar een paar suggesties die moeten helpen mannen kiezen lingerie geschikt is voor de gelegenheid , en vooral de vrouw die de lingerie zal dragen. Dus laten we beginnen . Eerste zijn de gevoelens van de vrouw ! Nooit uit het oog verliezen van het feit dat u het kopen van lingerie voor een levende, ademende , denkend mens . het is niet zoals het kopen van een tandenborstel , of zelfs een trui . Lingerie wordt geleverd met een emotionele lading . Dat is een reden waarom veel mensen de aankoop van lingerie . Dat emotionele lading kan groot zijn , en het kan de basis van teleurstelling. In tegenstelling tot andere geschenken, kan lingerie de meest intieme geschenk te kopen voor een vrouw. het is immers intieme kleding , alleen voorbehouden voor de speciale persoon in haar leven . Ook onthult een aantal mogelijke gebreken , echt of anders dat ze waarschijnlijk niet willen adverteren voor iedereen , vooral de man in haar leven .
sexy lingerie
Tweede denken over haar over haar sympathieën en antipathieën in kleding , opmerkingen die zij hebben gemaakt over de verschillende modestijlen , beroemdheden en haar comfort niveau als op het gebied van lingerie . Oef ! Als dit klinkt een kleine als een primer op relaties , het is en het is niet . De waarheid is het kopen van lingerie vereist iets over de ontvanger te weten . Betekent dit dat je niet moet kopen lingerie voor iemand die je niet weet veel over ? Yes! In de regel zijn er mensen die je lingerie kopen voor, en die heb je niet. Niet kopen lingerie voor iemand die je niet goed kent , en dat geldt ook voor uw vrouw of vriendin . Leren wie ze is de eerste , en de rest is relatief eenvoudig . Hoe lang duurt het om te leren wat ze wil ? Een uur of meer zou moeten doen .

Comfort niveau is belangrijk omdat iedereen heeft een andere tolerantie voor dingen. Loopvlak zachtjes mijn vriend . Lingerie moet niet een test van uw en haar politieke wil worden. begrijp haar comfort zone , en helemaal los gaan op een bepaald risico . Het punt hier is om haar comfort zone te strekken, maar elke poging om het schenden zal waarschijnlijk meer kwaad dan goed . Vraag jezelf doet ze vind het leuk als je suggesties doen voor nieuwe dingen, of is ze meer beloofde haar eigen smaak voorkeur? Heeft ze net de assertieve lood nemer , of is ze blij maken al haar eigen beslissingen ? Ongeacht de antwoorden , weet je vrouw of vriendin , haar persoonlijkheid samen met haar opgegeven grenzen .

Is het zo moeilijk ? Nee , niet echt . De meeste mannen beseffen dat hun vrouwen of vriendinnen genieten van het theater of bioscoop , thuis blijven of feesten tot de politie arriveert , of rokken en hakken versus zweten en slippers . Dus maak er geen rakettechnologie . Als je niet weet wat de dames -en afkeuren , vragen! Vraag haar of ze de outfit die u zoekt op in de catalogus zou dragen . Wat denkt ze over het dragen van een string , of een mini rok of wat dan ook ? Wat het antwoord ook is , je bereikt minstens twee dingen. Een leer je wat ze leuk vindt , de ander is je leert wat ze haat .

Stap drie is wat ik noem - feitenonderzoek . Krijg de informatie en het verzamelen van de signalen . Toen ze stappen in de douche , of wanneer ze weggaat om naar de winkel te controleren haar panty lade . Check out haar kleding, bij voorkeur lingerie , slipjes en bh's om de volgende informatie te krijgen. BH maat , panty grootte, kleur voorkeuren, voorkeuren stijl , grootte van haar jeans , rokken , blouses en ja , zelfs haar schoenen . Een of andere manier haar gewicht , of op zijn minst een educated guess . Ieder mens moet een tabel met al zijn partners maten , voorkeuren op zijn persoon te allen tijde .
sexy lingerie
Het duurt tien minuten van uw tijd , en moet worden bijgewerkt van tijd tot tijd om rekening te houden met gewichtsverlies of winst , veranderingen in de comfort zone , indien aanwezig en kleur voorkeuren ! Vergeet niet de schoenen , als een geschenk van de schoenen die je zou kunnen maken van de koning van haar koninkrijk . het kopen van schoenen voor een vrouw is niet makkelijk als stijlen veranderen meestal , vrouwen hebben specifieke voorkeuren op basis van het seizoen , de gelegenheid, hun unieke voorkeuren en antipathieën en andere factoren die uniek zijn voor haar . Als u kunt beheersen de aankoop schoenen voor de vrouw in je leven, dan ben je er! laten we beginnen met iets wat een stuk eenvoudiger. Lingerie !
RJ ondergoed
Nu dat je een idee over haar comfort zone , evenals haar maten u bent op stap vier , wat ik graag noem landmeetkundige het landschap . Je hebt een algemeen concept wat ze leuk vindt , je weet wat ze kunnen passen in , nu je nodig hebt om te weten wat er op de markt verkrijgbaar is . Dit zal een klein langer dan stappen een , twee en drie nemen zoals ze zijn makkelijk , terwijl stap vier vereist een enquête van het internet , en misschien een bezoek aan een plaatselijke winkel.
mooie lingerie
De schoonheid van het internet winkelen wordt enigszins gecompenseerd door het nadeel dat het niet in staat om items te proberen. Dit kan een aanzienlijk nadeel in sommige gevallen . Ik stel voor dat je online winkelen, maar pas op voor een paar dingen . Check hun terugkeerbeleid en bel ze als je vragen hebt over wat kan worden geretourneerd. Tweede begrijpen uw sizing als lingerie niet in principe mee te gaan met klassieke dimensionering te wijten aan de aard van de lingerie , evenals afwijkingen in producten in het buitenland gemaakt . Tot slot , vergeet niet dat het model draagt ​​de outfit op het web is waarschijnlijk 10-25 kilo lichter in het echte leven , is 5'4 " " lang voordat ze legt op de 5 inch platforms en het kledingstuk is gespeld , verscholen en misschien veranderd om past haar lichaam als een tweede huid . Ze is een model , na alles. Zelfs als je vriendin is een model, of zou moeten zijn , zal het kledingstuk waarschijnlijk passen anders .
sexy lingerie
De voordelen van internet aankopen zijn in principe de selectie , zo weinig boetieks in uw woonplaats de stijlen , kleuren en merken online beschikbaar zal uitvoeren . Vervolgens worden de kosten van de items online is over het algemeen veel lager dan in winkels. Tenslotte wordt de anonimiteit van het kopen van lingerie van uw huis is heel anders dan het rijden naar je eigen buurt lingerie boetiek winkel en onderhandelen vrouwen ondergoed .
naadloos ondergoed
als je gaat zitten om te kijken naar lingerie online , gebruik maken van je save een favoriete functie royaal . Waarom ? Omdat je nodig zal hebben om te gaan zitten met je meisje om de zoekopdracht te verfijnen , en misschien maak een buy of twee . Waar moet je op letten als je alleen op zoek bent ? Hier is waar de informatie die u reeds verzameld hebt in het spel komt . Wat is de favoriete functie van uw vrouw ? Haar benen , buik of haar voeten ? Dit is waar je begint . Heeft ze een mooie buik met een sassy navelpiercing ? Dan is een babypop die pronkt met haar maag zal waarschijnlijk zorgen voor een goede pasvorm . Heeft ze de benen van de vloer tot het plafond dat mannen gek te maken ? Dan is een lingerie set met kousen , jarretelles gordel en een bijpassende beha kan alleen het ticket .
sexy lingerie
Wat niet werkt ? Blijf weg van missy maten als ze is lang, of meer dan 160-165 kilo. Als ze lang is ingesnoerd negeren de knuffels en lichaam kousen . Heeft ze zeer slanke benen , blijf weg van kousen . Heeft ze een grote derriere ? Blijf uit de buurt van one size fits most .

kleuren te vermijden! Alle kleuren ze niet evenals willen prints en ontwerpen die riskant zijn als ze kunnen gewoon niet aan haar wens . kleuren die veilig - zwart, wit , misschien wel rood zijn . Ga niet te ver wagen hier , tenzij je denkt dat ze zal net als de kleur , en het is compatibel met haar eigen huidskleur . Kleur en stijl zijn riskant door hun aard . U kunt experimenteren met hete roze , fuchsia en andere warme kleuren als deze kledingstukken zijn hot door hun aard . Terwijl ze misschien niet hot pink als een favoriete kleur , is veel lingerie gemaakt in warme kleuren voor dansers en slaapkamer kledij .

Als ze een plus size vrouw het nieuws is goed als meer en meer fabrikanten maken zwoele lingerie voor vrouwelijke meisjes . Maar zorg ervoor dat je begrijpt plus size maatvoering. Veel vrouwen begrijpen het niet , want plus size lingerie af en toe wordt verkocht in extra grote , 1x via 6x . Wees zeker bepaalde voor het bestellen, of vraag servicevertegenwoordiger de online business collega 's precies wat maten past uw dames rondingen . klaar zijn om de lengte, gewicht , BH maat , tailleomvang haar lingerie juist weer te geven om op maat . Wees voorzichtig bij het kopen van plus size lingerie die wordt aangeboden als one size fits most - plus . Dit is een beetje een risico een 1x is natuurlijk niet hetzelfde als 3x . De fabrikanten doen dit om het kledingstuk minder kostbaar te maken , niet om het gemakkelijker voor u om het te grijpen . hetzelfde geldt voor lingerie misses ' verkocht als een maat -ongevallen .

Let op: One size fits most is niet one size fits all . In het verleden fabrikanten gelabeld deze items past one size all. Door slechte ervaring , hebben de labels veranderd te lezen one size fits most , maar een groot aantal mensen gaan ervan uit dat het betekent dat past allemaal . Het doet niet ! Meestal , maar niet altijd one size fits most betekent tot 5'6 " " en tot £ 145 . De one size fits most is nogal verwarrend voor de meeste kopers , en moet een belangrijke spandex inhoud aan te passen hebben .

Bij het bestellen van online het woord aan wijs is : bestellen van een website die een gratis nummer met een levend persoon aan te spreken heeft . Tweede orde van een site die inventaris draagt ​​. De overgrote meerderheid van de sites zijn slaapkamer bedrijven die weinig of geen voorraad te dragen . Derde pas op voor sites die alleen drop verladers zijn . Terwijl de daling van de scheepvaart is prima , en de grotere sites maken gebruik van een component van drop scheepvaart , daling van het schip alleen sites hebben zelden goede product kennis , omdat ze alleen kunnen verzenden van een fabrikant , en omdat ze dragen geen voorraad kan productkennis niet ontwikkelen wanneer ze niet hebben inventaris om het product daadwerkelijk te trekken en te reageren op specifieke vragen . vaak de enige optie ze hebben is om de fabrikant bellen . Derde vast te stellen hoe lang ze al in het bedrijfsleven op de lijn . Hebben ze een winkel . Wat is hun Google Page Rank ? Wees niet bang om te vragen als gerenommeerde bedrijven zijn er trots op om deze vragen te beantwoorden .

1 Reactie

Lilly B
28 February 2018 om 20:54
178.84.21.68 - lillyb1990@gmail.com
1
Mijn tip voor mijn vriend zal zijn: bestel lingerie online. Dan kan ik het gewoon thuis passen en eventueel retour sturen als het niet passend is. Daarnaast is het vaak goedkoper, daarom bestel ik zelf ook altijd via internet. Ik bestel altijd bij deze webshop (http://www.lingeriehuisonline.nl/) met laagste prijs garantie. Zo betaal ik nooit te veel.

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.